Wi-Fi om bord

Har du sett et Wi-Fi-merke mens du bestiller reisen eller under flyvningen din? Dette betyr at du kan holde kontakten med venner og familie under hele flyturen, selv når du er tusenvis av fot opp i himmelen. Les mer om hvordan du kan ordne og bruke Wi-Fi om bord.

Wi-Fi-pass

Hvis det er Wi-Fi på flyet ditt, kan du kjøpe et av Wi-Fi-passene. Hvilke pass som er tilgjengelige, avhenger av reisemålet og den flytypen du flyr med. Du kan kjøpe Wi-Fi passet ditt under innsjekking eller når du er ombord på flyet.

Hvordan koble til

Straks du har satt deg, eller kort tid etter avgang i noen land, kan du bruke Wi-Fi om bord. Sett simpelthen enheten i flymodus, koble til Wi-Fi-nettverket og følg trinnene på skjermen.

Straks enheten er tilkoblet, vil «ombordportalen» åpnes. Der kan du aktivere Message Pass, eller kjøpe internettpasset ditt dersom du ikke ordnet dette på forhånd. I portalen kan du også sjekke oppdatert statusen for flyvningen din og bestille aktiviteter for reisemålet ditt.

Vi gjør vårt beste for å sikre at du ikke opplever problemer når du kjøper et av Wi-Fi-pass på flyet. Om noe går galt, kan du be om en refusjon på det aktuelle passet.

Be om refusjon for Wi-Fi-passet ditt

Wifi and World Business Class

Vanlige spørsmål