Seter i Economy Class

Når du bestiller KLM-flyvningen din, kan du reservere det sete som du liker best. Vil du ha mer plass eller et sete foran i flyet?

Ordne setet ditt

Du kan velge et standard sete under innsjekking, uten ekstra kostnad. Hvis du vil forsikre deg om at ditt foretrukne sete er ditt, eller hvis du vil ha et mer komfortabelt sete, kan du reservere et sete via Min Reise.

Søker du etter prisen?

Vi kan forestille oss at du ønsker å vite kostnadene for hver setetype. Du finner dette når du bestiller flyreisen din eller i Min Reise.

Seteprisen avhenger av reiseruten, tidspunktet på dagen for flyvningen, Flying Blue-nivået og flere faktorer. På grunn av dette er det umulig å vise priser her uten å vite reiseruten din.

Et sete ved siden av barna dine

Reiser du med barn opptil 11 år? Vi tildeler deg setene dine gratis under innsjekking. Dersom det ikke er mulig å ha dere alle sittende sammen, garanterer vi at hvert barn med eget sete kan sitte ved siden av en voksen fra gruppen. Du er naturligvis velkommen til å velge seter for familien din på et tidligere tidspunkt, for å sikre at dere får seter sammen.

Flyvninger innen Europa

Interkontinentale flyvninger

Setekart

Søker du etter et setekart? Hvis du allerede har bestilt en flyvning, kan du finne det i Min Reise.

Sammenlign KLMs reiseklasser

Reiser du interkontinentalt og er usikker på hvilken reiseklasse du vil bestille? For å hjelpe deg med å velge, har vi sammenlignet egenskapene til Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.