Reiseopplevelse for barn

Enten det er deres første flyvning eller de allerede er verdensmessige globetrotters – her er alt du trenger å vite for å forberede barna dine til neste flytur.

Et sete ved siden av barna dine

Reiser som familie? Barn som er opptil, og inkludert 11 år gamle, som har sitt eget sete, vil alltid sitte ved siden av en voksen fra gruppen din. Vi tildeler setene gratis under innsjekkingen. Du er naturligvis velkommen til å velge seter for familien din på et tidligere tidspunkt, for å sikre at dere får seter sammen.

Hvis du reiser med en baby, vil vi velge de mest komfortable sitteområdene for at dere skal ha en sikker og behagelig reise. Barnet ditt kan sitte på fanget ditt hvis det er yngre enn to år på både avgangs- og returflyvninger. Hver voksen har lov til å reise med to babyer. Det er imidlertid bare en baby som kan sitte på fanget ditt. Ta kontakt med oss for å bestille et ekstra sete for den andre.

Vær oppmerksom på at en voksen kan reise med maksimalt 12 barn under 15 år.

Les mer om setealternativer

Deilige måltider

På interkontinentale flyvninger er dit barns måltid noe skikkelig godt! Reserver en måltidsboks til dem.

Se hva som er på menyen

Tørst?

Når som helst under flyvningen, kan du be oss om en ekstra fruktjuice, brus eller et glass vann til barna dine.

Spiser med stil

Selv våre yngste passasjerer spiser med stil! Alle barn yngre enn 2 år får sin egen Bluey-smekke på interkontinentale flyvninger.

Tiden flyr for dine små eventyrere.

La oss underholde dem

For å sikre at barna koser seg under interkontinentale flyvninger, vil massevis av filmer, serier og spill gi timer med moro!

Se hva du kan vente deg denne måneden

Blueys eventyr

Møt Bluey: det lille blå flyet som drar på alle slags eventyr. Selv før reisen begynner, kan du vise barna dine Blueys korte animasjonsfilmer.

Bluey in Rio de Janeiro

Blueys eventyr

En flyvning å huske

Selv på de korteste flyvningene gjør vi ditt barns utenlandsreise spesiell med sitt eget Bluey-passetui og en aktivitetsbok.

Få tiden til å fly

På interkontinentale flyvninger får barna et lekesett med spill, blyanter, klistremerker og mer. Vår Bluey-søvnmaske hjelper barna dine å sove under flyvningen.