Passenger drinking champagne in Business Class

Reiser i Business Class

Reis med stil – fly Business Class. Du får mer privatliv, komfort, mat og drikkevarer av høy kvalitet, og full oppmerksomhet fra våre kabinansatte. Og som ekstra fordel: du kan få mye arbeid gjort.

Sammenlign KLMs reiseklasser

Reiser du interkontinentalt og er usikker på hvilken reiseklasse du vil bestille? For å hjelpe deg med å velge, har vi sammenlignet egenskapene til Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.

SkyPriority

Du trenger knapt å bruke tid på å vente i kø; med SkyPriority kan du være en av de første ombord i flyet.

Opplev mer privatliv

På flyvninger innen Europa er midtsetene blokkert (hvis mulig). Du har alltid et sete ved vindu eller midtgang med ekstra benplass – og mer privatliv.

Sjekk setealternativer

Hvil og slapp av

På langdistanseflyvninger kan du drømme deg bort i våre helt flate seter. Heller få litt arbeid gjort? Du har all den plassen du trenger.

Sjekk setealternativer

Få litt velfortjent hvile på et helt flatt sete.

Lad enheten din

Vil du bruke tiden din effektivt? På de fleste flyvninger kan du lade enheten din med strømuttak i setet (110V AC) eller USB-A.

Begynn med champagne

Allerede før flyet tar av, ønsker vi deg velkommen med et glass champagne eller appelsinjuice. Vi tilbyr mer varme og kalde drikker under flyvningen.

Har du lyst på et glass champagne eller appelsinjuice?

Unn smaksløkene dine

Nyt deilige måltider tilberedt av den nederlandske toppkokken Jonnie Boer. Du vil også bli tilbudt et utvalg av småretter og drikkevarer.

Finn ut mer

Motta et reisesett

På interkontinentale flyvninger finner du et reisesett på setet med noen nødvendigheter, som en tannbørste, tannkrem og leppepomade.

Hold kontakten

Flere og flere av våre flyvninger har WiFi ombord. Har du sett et WiFi-merke? Du kan sende meldinger til kolleger, venner og familie – gratis!

Sjekk hvordan du kobler til

Se en film

Har du en interkontinental flyvning? Se populære filmer og TV-programmer på underholdningssystemet om bord.

Se hva du kan vente deg denne måneden

Samle alle sammen: KLM-hus

Før du gå av flyet, får du en ikonisk Delft Blue-miniatyrhus, fylt med nederlandsk gin.

Finn ut mer

Hodetelefoner om bord

For best mulig underholdningsopplevelse tilbyr vi høykvalitets hodetelefoner om bord. Om du foretrekker å bruke dine egne Bluetooth-hodetelefoner, husk å ta med en Bluetooth-adapter.