Billettpriser

Totalprisen på billetten din inkluderer skatter, ekstragebyrer og eventuelle ekstra (bestillings)gebyrer. Lær mer om de forskjellige priskomponentene på billetten din.

Om våre billettpriser

Når du bestiller på nettet, tilbyr vi deg alltid den billettypen med lavest tilgjengelig billettpris. Du kan endre den til en billettpriskategori med flere fordeler og andre vilkår (som mer bagasje eller fleksibilitet ved endring av reisedatoene dine). Dette kan resultere i en høyere billettpris.

Våre billettpriser vist på klm.com inkluderer alle avgifter og tilleggsgebyr:

  • Flyplassavgift for alle flyplasser der du har avgang, ankomst eller transfer
  • Ekstra sikkerhetsgebyr for å dekke forsikring og sikkerhetstiltak
  • Internasjonalt ekstragebyr pålagt av flyselskapet

Du finner den samlede billettprisen, samt en oversikt over billettprisen, skatter, ekstragebyrer og ekstra avgifter på ulike trinn under bestilling på nettet. Etter bestilling finner du det i bestillingsbekreftelsen du får på e-post og i Min Reise.

Bestillingsgebyrer

Bestillingsgebyrer er ikke inkludert i billettprisen og blir lagt til under bestilling. Et høyere gebyr blir lagt til for bestillinger foretatt via KLMs kundekontaktsenter eller et KLM billettkontor, enn for bestillinger på nettet. Gebyr for bestillinger på nettet varierer fra land til land. I de fleste land trenger du ikke betale noen gebyrer for nettbestillinger.