Informasjon

Uansett om du er klar til å bestille en billett, leter etter praktisk informasjon eller ønsker å bli inspirert, så har vi det du trenger! Vi har oppført all informasjon om våre KLM-flyreiser, billetter og din kommende reise. Trenger du hjelp? Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi er her for deg 24/7.

Start planleggingen av din neste reise

KLM-passasjer bestiller en flyreise

Planlegg og bestill

Se alle våre flytilbud og eksklusive tilbud på hoteller, leiebiler med mer. Har du funnet ditt tilbud? Se billettalternativer, betalingsmetoder og rutetider.

Passasjerer forbereder seg på deres neste KLM-reise

Forbered deg på reise

Alt du trenger å vite for å forberede deg på din kommende reise, f.eks. hvor mye bagasje er er tillatt, hvordan du kan reservere seter og hvilke reisedokumenter du trenger.

Forbløffende havlandskap

Reisemål

Ikke sikker på hvor du vil dra på din neste reise? Bli inspirert av vår reiseguide og finn det perfekte reisemålet!

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ofte stilte spørsmål om koronaviruset

Finn svarene på de mest stilte spørsmålene angående koronaviruset på stedet. Denne siden blir kontinuerlig oppdatert med den nyeste informasjonen.

Flyvningstatus

Ser du etter liveoppdateringer på flyvningen din? Sjekk vår flyvningsporer for informasjon om alle flyreiser i går, i dag og opptil 60 dager i forveien.

Kontakt oss

Vi er her 24/7 for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål og forespørsler. Vennligst ta kontakt med KLM-kundekontaktsenteret.

Medlemmer av bonusprogram og bedriftsreisende

Flying Blue

Med Flying Blue, tjener du Miles hver gang du flyr. Bruk Miles til å bestille en billett og gjør din drøm til virkelighet.

KLM for forretningskunder

Dra på forretningsreiser med Air France og KLM. Uansett hva dine behov er, tilbyr vi et bredt utvalg av skreddersydde løsninger.