Måltider i Economy Class

Unn smaksløkene dine noe godt! Finn ut hvilke måltider og forfriskninger vi serverer under flyvningen din.

Flyvninger innenfor Europa

Selv på de korteste flyvninger serverer vi en snack og drikke. På lengre flyvninger innen Europa tilbyr vi deg også en fersk sandwich. Vi varierer utvalget regelmessig. Alle alternativene er vegetariske, for eksempel en typisk nederlandsk sandwich med ost, for å gjøre flyvningene våre litt mer bærekraftige.

Interkontinentale flyvninger

For at du skal komme deg til rette, får du på interkontinentale flyvninger en flaske vann. Måltidet inkluderer en varm rett etter eget valg, stor salat og dessert. Det er alltid vegetariske alternativer tilgjengelig. Vi serverer drikke sammen med måltidet, etterfulgt av en kopp kaffe eller te. På flyvninger som er lengre enn 10 timer serverer vi en snack eller sandwich mellom måltidene. Bare spør besetningen om en ekstra snack eller drikke når som helst!

À la carte-måltider

Foretrekker du å ha litt flere valg? Hvis den interkontinentale flyvningen din har avgang fra Amsterdam Lufthavn Schiphol, kan du bestille en à la carte-meny opptil 24 timer før avgang. Prisene for disse måltidene varierer fra 19 EUR til 30 EUR. Vi serverer kun et begrenset antall à la carte-måltider per flyvning, så sørg for å bestille så snart som mulig.

Måltider for barn

For barn i alderen 2 år og eldre, vil middagen være en skikkelig godbit! Reserver en måltidsboks minst 24 timer før avreise for å sikre at de får et deilig måltid. Menyen varierer fra flyvning til flyvning, men inkluderer ofte en mini-hamburger med pommes frites.

For barn under 2 år anbefaler vi at du alltid ta med din egen barnemat. Restriksjoner for å ta med væsker, gjelder ikke barnemat.