Behov for spesialtilpasset kosthold

Foretrekker du et måltid som er tilpasset din medisinske diett, matallergi eller religion? Bestill den på forhånd for din interkontinentale flyvning.

Matallergier og medisinske dietter

For din interkontinentale flyvning, kan du bestille et måltid som er tilpasset ditt behov for spesialtilpasset kosthold:

  • lavt fettinnhold,
  • lavt saltinnhold,
  • diett for diabetikere,
  • glutenfri diett,
  • laktosefri diett.

Sørg for å bestille minst 24 timer før avreise. Vær oppmerksom på at du må bestille måltidene separat for din utgående flyvning og returflyvningen. Du kan kun velge diettbehov for hovedmåltidet ditt, ikke for ytterligere måltider eller snacks under flyturen.

Matallergier

Selv om vi har prosesser på plass for å minimere risikoen, kan vi ikke garantere at måltidet ditt er 100 % gluten- eller laktosefritt. Har du en alvorlig matallergi? Vi anbefaler at du tar med deg allergimedisinen din i håndbagasjen. Du kan også ta med deg ditt eget måltid, men på grunn av sikkerhetsreglene kan vi ikke varme måltidet for deg.

Har du peanøttallergi? Måltidene våre inneholder ikke hele eller malte peanøtter, eller peanøttmasse. Likevel kan vi ikke garantere at KLM-flyvninger er 100 % fri for spor av peanøtter. Når vi serverer en nøtteblanding som snacks, har vi dessverre ikke noe alternativ å tilby deg.

Vegetariske eller veganske måltider

På hver flyvning er det kun et begrenset antall vegetariske måltider tilgjengelig. Vil du sikre deg at du får ditt vegetariske måltid eller foretrekker du et vegansk måltid? Du har muligheten til å reservere et vegetarisk eller vegansk måltid. Sørg for å bestille minst 24 timer før avreise.

Religionstilpassede måltider

Vil du følge mattradisjonene dine? Vi serverer måltider som er tilpasset din religion: islam, jødedom eller hinduisme. Sørg for å bestille halal-måltid eller måltid tilpasset hinduer minst 24 timer før avreise. Kosher-måltider må reserveres minst 48 timer før avreise.