Fra NOK 10 826*
KLMs reiseguide

Lima

Peru
19°C Sep

Oppdag landet hvor poteter og lime kommer fra

Opplev Perus høykultur. Bestill flybilletter til Lima og oppdag den peruvianske hovedstadens historie. Spaser over Plaza Mayor, nyt synet av San Fransisco-kirken og slapp av i en av de mange parkene i Miraflores-distriktet. Om kvelden kan du begi deg ut på en kulinarisk oppdagelsesreise. Smak på en papa rellena eller en causa på Mercado Surquillo, og vær modig nok til å prøve Perus nasjonalcocktail, Pisco Sour.

Vakre bygninger og livlige almenninger

Limas historiske senter er kompakt og enkelt å komme seg fram i til fots. Det beste utgangspunktet er Plaza Mayor, med den store fontenen i midten. Ved dette livlige torget finner du Lima-katedralen og det staselige rådhuset. Noen få kvartaler unna ligger den gule San Fransisco-kirken. Typisk for byen er de vakre trebalkongene som pryder husene overalt. Om kvelden kan du besøke Circuito Mágico del Água, et fonteneshow fullt av lys og farger. Lima er det ideelle reisemålet for en kulturbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Peru. Opplev det selv: Bestill en flybillett til Lima nå!

Søramerikanske overraskelser

Peru er et land med ett av de mest ekstraordinære kjøkken i Sør-Amerika. De vanligste ingrediensene er fisk og poteter. Mange sjømatrestauranter i Lima er kun åpne til lunsj, siden de lokale kokkene anser fisk som å være fersk nok til å servere kun fram til lunsjtid. Den mest berømte retten er ceviche: rå fisk i limejuice. Når du har spist deg mett kan du reise til Nazca-linjene, de verdensberømte sandtegningene som er blitt bevart i mange århundrer. Synet nytes best fra luften.

Flybilletter til Lima for en inspirerende reise

Leter du etter en billig billett til Lima? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Peru før du vet ordet av det.

Elsket for

Beach
Nature
Culinary
Family Fun
Romance
Arts & Culture

Beste tiden å dra

Sep solfylt 19°C
0%
Okt solfylt 19°C
0%
Nov solfylt 20°C
0%
Des solfylt 22°C
0%
Jan hvite skyer 23°C
0%
Feb solfylt 24°C
4%
Mar solfylt 24°C
0%
Apr solfylt 22°C
0%
Mai solfylt 21°C
0%
Jun solfylt 19°C
0%
Jul solfylt 19°C
0%
Aug solfylt 18°C
0%

Spesielt utvalgt for deg