KLM

Flyreiser til Nice (NCE) fra

1 Passasjer, Economy Class

*Endring av denne informasjonen kan føre til en annen billettpris

Fly til Nice med KLM

I samarbeid med vårt verdensomspennende nettverk, tilbyr KLM Royal Dutch Airlines flyreiser til Nice, og Nice Côte d’Azur lufthavn (NCE). Når du har bestilt din flyreise til Nice med oss, kan du dra nytte av vår kundeservice på sosiale medier, som er åpen hele døgnet. Bare kontakt oss på Facebook, Messenger, WhatsApp eller Twitter og vi kommer tilbake til deg med et svar eller løsning så snart som mulig!

Mest populære attraksjoner i Nice

  • Promenade des Anglais: en ikonisk, 7 km lang promenade som ligger klistret til Middelhavet, med vidstrakt utsikt.
  • Musée Matisse: har en stor samling av Matisse-verk.
  • Vieux Nice (gamlebyen): matboder og cafeer langs de skjeve gatene.
  • Cours Saleya: et blomstermarked som eksploderer med farger hver morgen (bortsett fra mandager).
  • Castle Hill: en liten gåtur unna, men ingen steder tilbyr like slående utsikter over Nice og havet rundt.

Få et innblikk i ekspertenes perspektiv på Nice ved å lese vår reiseguide. Vi dykker ned i de beste nattelivsområdene, beste stedene å spise, og landemerker du ikke kan gå glipp av.

Den beste måten å komme seg rundt i Nice?

En enkel måte å komme seg rundt i byen på er med trikk, som dekker de viktigste knutepunktene. Du kan kjøpe et dagspass, som også lar deg dra fordel av de omfattende bussrutene. Nice har også mange sykkelstier og steder for sykkelutleie – perfekt for ivrige syklister!

Hvordan er været i Nice?

Nice er som regel ganske behagelig hele året, selv om du får den beste sommervarmen i juli, med en gjennomsnittstemperatur på 24°C (74°F).

*Alle beløp er oppgitt i NOK. Avgifter og ekstragebyrer er inkludert. Det kreves ikke bestillingsgebyr, men et ekstragebyr for betaling kan bli lagt til. Prisene som er vist kan variere avhengig av billettprisenes tilgjengelighet. Du vil se det endelige totalbeløpet når du velger betalingsmåte..