Måltider i Business Class

Flyr du Business Class? Nyt et smakfullt måltid skapt av nederlandske toppkokker og tilberedt med ferske ingredienser.

Flyvninger innenfor Europa

På veldig korte flyreiser serverer vi en fersk sandwich eller søtt bakverk med en drink i en praktisk pose. På de fleste flyreiser i Europa serverer vi et deluxe måltid. Til frokost inneholder denne yoghurt med granola, frukt og en søt eller salt frokostrett. Resten av dagen består måltidet av en forrett, et kaldt måltid og dessert. På lengre europeiske flyreiser får du servert en varm sandwich og en fruktjuice eller varm snack i tillegg til deluxe måltidet. Måltidet ditt serveres alltid med drikke, etterfulgt av en kopp kaffe eller te. Bare spør besetningen om en ekstra drikke når som helst!

European flights meals

Interkontinentale flyvninger

Allerede før flyet tar av, ønsker vi deg velkommen om bord med et glass champagne eller appelsinjuice. Vi tilbyr mer varme og kalde drikkevarer under flyvningen. Du vil også bli tilbudt et utvalg av småretter. Bare spør besetningen om en ekstra snack eller drikke når som helst!

Nyt et måltid skapt av nederlandske toppkokker og tilberedt med ferske ingredienser. Valg mellom en kald forrett eller vegetarsuppe og velg en av hovedrettene, sammen med et glass vin. Deretter velger du din favorittdessert: en søt dessert eller et utvalg av oster, sammen med et glass port- eller dessertvin. Foretrekker du en varm drikke? Etter måltidet serverer vi kaffe og te.

På flyvninger med tidlig ankomsttid, serverer vi frokost. Vi tilbyr en søt eller salt frokost, sammen med yoghurt, frokostblanding, samt forskjellige typer brød og frukt.

Hva står på menyen?

Hver tredje måned tilbyr vi World Business Class-passasjerene våre en helt ny meny med smakfulle retter. Akkurat nå kan du velge en forrett og hovedrett av den nederlandske toppkokken Jonnie Boer. Disse rettene vil bli akkompagnert av en rekke utsøkte viner, valgt av sommelier Thérèse Boer.

Forretter

  • Røkt laks med krydret mango, agurk, stekt pepper og hasselnøttkrem toppet med sesam og hasselnøtter.
  • Thailandsk rød currysuppe.

Tilbehør

  • Mesclun-salat med kandiserte pinjekjerner servert med Reypenaer-flak og cherrytomater.

Hovedretter

  • Smaking av lokale delikatesser: Japansk risbord med Yume Nishiki-ris, karri, rød paprika og soyabønner, marinert Tsukune and med bønnespirer og tomatsaus, reker toppet med Yukari furikake og kyllinglår i Sansho saus, servert med en misosuppe.
  • Gråsteinbit Kha Kai: servert med auberginechutney, dim sum, kinakål, ovnsbakte søtpoteter og strengbønner i Tom Kha Kai-saus.
  • Oksetartelett: i Jus de Veau saus servert med bokhvete quinoa, ovnsbakt gresskar, gulrøtter, rødbeter og potetmos toppet med gresskarfrø.

Raskt og lett alternativ

Vil du ha mer tid til å jobbe eller slappe av? Velg fra vårt utvalg av kalde forretter og nyt dagens deilige suppe.

World Business Class meal - 23 Jan 2023

Oppgrader til Business Class

Har du allerede bestilt en Economy Class-billett, men ønsker å nyte et nytt nivå av komfort? Du kan oppgradere til Business Class via Min Reise.