Måltider i Business Class

Flyr du Business Class? Nyt et smakfullt måltid skapt av nederlandske toppkokker og tilberedt med ferske ingredienser.

Flyvninger innenfor Europa

På veldig korte flyreiser serverer vi en fersk sandwich eller søtt bakverk med en drink i en praktisk pose. På de fleste flyreiser i Europa serverer vi et deluxe måltid. Til frokost inneholder denne yoghurt med granola, frukt og en søt eller salt frokostrett. Resten av dagen består måltidet av en forrett, et kaldt måltid og dessert. På lengre europeiske flyreiser får du servert en varm sandwich og en fruktjuice eller varm snack i tillegg til deluxe måltidet. Måltidet ditt serveres alltid med drikke, etterfulgt av en kopp kaffe eller te. Bare spør besetningen om en ekstra drikke når som helst!

European flights meals

Interkontinentale flyvninger

Allerede før flyet tar av, ønsker vi deg velkommen om bord med et glass champagne eller appelsinjuice. Vi tilbyr mer varme og kalde drikkevarer under flyvningen. Du vil også bli tilbudt et utvalg av småretter. Bare spør besetningen om en ekstra snack eller drikke når som helst!

Nyt et måltid skapt av nederlandske toppkokker og tilberedt med ferske ingredienser. Valg mellom en kald forrett eller vegetarsuppe og velg en av hovedrettene, sammen med et glass vin. Deretter velger du din favorittdessert: en søt dessert eller et utvalg av oster, sammen med et glass port- eller dessertvin. Foretrekker du en varm drikke? Etter måltidet serverer vi kaffe og te.

På flyvninger med tidlig ankomsttid, serverer vi frokost. Vi tilbyr en søt eller salt frokost, sammen med yoghurt, frokostblanding, samt forskjellige typer brød og frukt.

Hva står på menyen?

Hver tredje måned tilbyr vi World Business Class-passasjerene våre en helt ny meny med smakfulle retter. Akkurat nå kan du velge en forrett og hovedrett av den nederlandske toppkokken Jonnie Boer. Disse rettene vil bli akkompagnert av en rekke utsøkte viner, valgt av sommelier Thérèse Boer.

Forretter

  • Laks med valmuefrø, asparges, stekt kapers og ertesalat, servert med Hollandaisesaus og dill
  • Thailandsk rød karrysuppe

Siderett

  • Mesclun salat med pinjekjerner, paprikadråper og oliven servert med italiensk balsamicoeddik

Hovedretter

  • Asparges à la Flamande med skinke, eggerøre og babypoteter i urtesmør, servert med Hollandaisesaus
  • Vegetarisk søtpotet-tartelett med syltet selleri, ovnsstekt søtpotet servert med sennep og piccalillysaus
  • Smaken av Asia: Nasi kunning med røde chiliringer, biff rendang med grønnsaker, sajor lodeh og ayam pangang kylling med krydret bumbusaus

Desserter

  • Ostetallerken med blåmuggost, rosinsalat, Beemster royal ost, bukkehorn-kløverost og druer, servert med kjeks
  • Kokosmandel-bavarois med glaserte ananas, toppet med sjokoladecrumble

Raskt og lett alternativ

Vil du ha mer tid til å jobbe eller slappe av? Velg vår utvalgte kalde forrett sammen med dagens suppe, og nyt en dessert etterpå.

World Business Class meal - 23 Jan 2023

Oppgrader til Business Class

Har du allerede bestilt en Economy Class-billett, men ønsker å nyte et nytt nivå av komfort? Du kan oppgradere til Business Class via Min Reise.