Måltider i Business Class

Flyr du Business Class? Nyt et smakfullt måltid skapt av nederlandske toppkokker og tilberedt med ferske ingredienser.

COVID-19

Tjenestene våre kan ha endret seg for å forhindre spredning av COVID-19.

Les de nyeste COVID-19 oppdateringene

Flyvninger innenfor Europa

Tar flyvningen din mindre enn 2 timer? Vi serverer ferske sandwicher eller en salat som hovedrett, sammen med forrett, organisk yoghurt, eller dessert. På de fleste lengre flyvninger innenfor Europa serverer vi en treretters middag, inkludert en forrett, et varmt måltid etter eget valg, og dessert. Måltidet ditt serveres alltid med drikke, etterfulgt av en kopp kaffe eller te. Bare spør besetningen om en ekstra drikke når som helst!

Business Class diner on a KLC flight

Interkontinentale flyvninger

Allerede før flyet tar av, ønsker vi deg velkommen om bord med et glass champagne eller appelsinjuice. Vi tilbyr mer varme og kalde drikkevarer under flyvningen. Du vil også bli tilbudt et utvalg av småretter. Bare spør besetningen om en ekstra snack eller drikke når som helst!

Nyt et måltid skapt av nederlandske toppkokker og tilberedt med ferske ingredienser. Valg mellom en kald forrett eller vegetarsuppe og velg en av hovedrettene, sammen med et glass vin. Deretter velger du din favorittdessert: en søt dessert eller et utvalg av oster, sammen med et glass port- eller dessertvin. Foretrekker du en varm drikke? Etter måltidet serverer vi kaffe og te.

På flyvninger med tidlig ankomsttid, serverer vi frokost. Vi tilbyr en søt eller salt frokost, sammen med yoghurt, frokostblanding, samt forskjellige typer brød og frukt.

Asian meal in World Business Class

Oppgrader til Business Class

Har du allerede bestilt en Economy Class-billett, men ønsker å nyte et nytt nivå av komfort? Du kan oppgradere til Business Class via Min Reise.