Reiser i Economy Class

Len deg tilbake og nyt småretter og drikkevarer som er inkludert i billetten din. Lad opp telefonen din, koble til WiFi eller se en film; vi tar oss av resten!

Sammenlign KLMs reiseklasser

Reiser du interkontinentalt og er usikker på hvilken reiseklasse du vil bestille? For å hjelpe deg med å velge, har vi sammenlignet egenskapene til Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.

Len deg tilbake og slapp av

Alle setene våre er ergonomisk utformet. Trenger du litt mer plass? Velg et sete med mer komfort eller ekstra benplass.

Sjekk alle setealternativer

Lad opp telefonen din

Går du alltid tom for strøm på lengre flyvninger? Ingen grunn til bekymring, vi har løsningen for deg. På de fleste interkontinentale flyvninger er det en USB-A-kontakt.

Nyt snacks eller et måltid

Avhengig av lengden på flyvningen, tilbyr vi en snack, sandwich eller et varmt måltid(er). Vi varierer utvalget regelmessig!

Se hva som er på menyen

Har du lyst på en kopp te ... eller kaffe?

Nyt en forfriskning

Begynn med en fruktjuice, brus, øl eller vin. Foretrekker du en varm drikke? Vi tilbyr også kaffe og te på flyvningene våre.

Hold kontakten

Flere og flere av våre flyvninger har WiFi ombord. Har du sett et WiFi-merke? Du kan sende meldinger til venner og familie – gratis!

Sjekk hvordan du kobler til

Se en film

Har du en interkontinental flyvning? Se populære filmer og TV-programmer på underholdningssystemet om bord.

Se hva du kan vente deg denne måneden

Ta med deg hodetelefoner

For best mulig underholdning anbefaler vi deg å bruke hodetelefoner (med kabel, ikke med Bluetooth). Om du foretrekker å bruke hodetelefoner med Bluetooth, husk å ta med deg en Bluetooth-adapter.