Delft Blue-hus

Nysgjerrig på våre Delft Blue-miniatyrhus? Vi viser deg vårt nyeste tillegg til samlingen og forklarer hvordan du får ditt eget.

Om våre KLM-hus

Du har sikkert sett dem rundt omkring: våre Delft Blue-miniatyrhus, fylt med nederlandsk gin. Hvert av dem viser en ekte nederlandsk bygning. Disse unike gavene har eksistert siden 1950-tallet og er ekte samlerobjekter! Du mottar en når du reiser på Business Class på en interkontinental flyrute.

Hus #103: Ecury House

Den 7. oktober hvert år feirer vi bursdagen vår ved å presentere et nytt hus. I 2022 skapte vi en miniatyr av Ecury House til vår 103-årsdag.

Ecury-familien hadde en utmerket sosial og forretningsmessig status og bidro betydelig til utviklingen av luftfarten på Aruba. Hjemmet deres som ble bygget i 1929 ligger i Oranjestad, like ved der det første flyet landet på øya. Den historiske hendelsen fant sted for nesten 100 år siden. Dada Picus, arkitekten av huset, skapte et harmonisk hus på en unik og staselig måte. Huset har en fasade med klassiske elementer, karibiske pepperkakedetaljer og lokale dekorasjoner. Siden 2009 har det vært midtpunktet i Aruba nasjonale arkeologiske museum.

Delft Blue-hus-appen

Alle våre 103 hus har alle en unik historie verdt å lese! Last ned vår Delft Blue-hus-app for å lese mer og holde styr på samlingen din.