Delft Blue-hus

Nysgjerrig på våre Delft Blue-miniatyrhus? Vi viser deg vårt nyeste tillegg til samlingen og forklarer hvordan du får ditt eget.

Om våre KLM-hus

Du har sikkert sett dem rundt omkring: våre Delft Blue-miniatyrhus, fylt med nederlandsk gin. Hvert av dem viser en ekte nederlandsk bygning. Disse unike gavene har eksistert siden 1950-tallet og er ekte samlerobjekter! Du mottar en når du reiser på Business Class på en interkontinental flyrute.

Hus #102: Tuschinski-teateret

Den 7. oktober hvert år feirer vi bursdagen vår ved å presentere et nytt hus. I 2021 skapte vi en miniatyr av det ikoniske Tuschinski-teateret i Amsterdam for vår 102-årsdag.

Teaterbygningen Tuschinski, som er en kombinasjon av Amsterdamse School, Art Deco og Jugendstil, ble grunnlagt under de glade tjueårene og feirer 100-årsdag i år. Og det er enda mer å feire: i 2020 erklærte magasinet Time Out Tuschinksi for å være den vakreste kinoen i verden!

Delft Blue-hus-appen

Alle våre 102 hus har hver en unik historie verdt å lese! Last ned vår Delft Blue-hus-app for å lese mer og holde styr på samlingen din.