Billettalternativer for barn

Planlegger du en tur med barnet ditt? Finn ut hvilket billettalternativ som er tilgjengelig for barnet ditt, avhengig av deres alder.

Bestilling av billett

Billettalternativene for barn avhenger av deres alder under hele turen, inkludert returflyvningen. Opp til 12 år får barn redusert billettpris på de fleste ruter. Når du bestiller en flyvning, må du sørge for å velge barnets alder. Du vil automatisk se den reduserte billettprisen.

Spedbarn mellom 0 og 23 måneder

Er barnet ditt yngre enn 2 år? Du vil ikke få et sete for spedbarnet ditt – vi antar at det vil sitte på fanget ditt under flyvningen. Dette gir dem en sterkt redusert billettpris. Men vær oppmerksom på at hvis barnet ditt feirer toårsdagen sin under reisen, gjelder ikke lenger den sterkt reduserte billettprisen. Du betaler billettprisen for barn for alle flyreisene deres i bestillingen din. Bestillinger for barn som fyller 2 år under reisen kan dessverre ikke gjøres på internett. Vennligst kontakt oss for assistanse.

Hvis du vil ha litt ekstra plass, er det alltid mulig å bestille et eget sete for spedbarnet ditt. Du kan ikke gjøre dette via nettstedet vårt, så kontakt KLMs kundekontaktsenter for å bestille dette ekstra setet. Du vil da betale billettprisen for barn mellom 2 og 11 år.

Reise med flere spedbarn

Hver voksen kan reise med maksimalt to spedbarn. For din egen komfort og sikkerhet, kan bare en av dem sitte på fanget ditt. Vi hjelper deg gjerne med å bestille det ekstra setet for det andre spedbarnet ditt. Kontakt KLMs kundekontaktsenter for assistanse.

Barn mellom 2 og 11 år

Barnet mellom 2 og 11 år kan oppleve flyvningen fra sitt eget sete! Når du bestiller en flyvning, velger du barnets alder, og du vil automatisk få en redusert billettpris.

Ungdom i alderen 12 og eldre

For barn på 12 år og eldre betaler du den vanlige billettprisen, uten rabatt.

Reservere en flybarneseng

Hvis du flyr interkontinental og barnet ditt ikke har sitt eget sete, kan en flybarneseng være et behagelig alternativ for både deg og spedbarnet ditt. Du kan be om en flybarneseng ved å kontakte KLMs kundekontaktsenter. Når du ber om en flybarneseng, gjør vi vårt beste for å ordne en for deg, men vi kan ikke garantere at det er en flybarneseng for spedbarnet ditt tilgjengelig før du går om bord. Jo før du kontakter oss, jo større er sjansen.

Vi anbefaler å sjekke spedbarnets lengde og hvor mye den veier. Flybarnesengen passer for spedbarn som ikke er lenger enn 65 cm og som ikke veier mer enn 10 kg på reisedagen.