Billettalternativer

Kjøp den billetten som passer best til reiseplanene dine – ingen valg er feil! Ikke sikker på hvilken billett som passer best for deg? Her forklarer vi alle alternativene.

Velg billetten din

Med billettalternativene våre finner du den ideelle billetten som passer reisebehovene dine. På de fleste ruter tilbyr vi tre billettalternativer for reiser på Economy Class: Light, Standard og Flex. I tillegg til det kan du også velge å reise på Premium Comfort Class eller Business Class.

Bestiller du en reise på Economy Class med flere reisemål via KLM.com? I så fall kan vi bare tilby deg Light-billettalternativet.

Billettvilkår

Merk at de eksakte billettvilkårene kan variere avhengig av flyvning og flyselskap. Du vil se vilkårene som gjelder for din spesifikke flyreise når du bestiller på nettet. Etter bestilling finner du dem i bestillingsbekreftelsen du får på e-post og i Min Reise.

Avhengig av billettforholdene, er det noen ganger mulig å endre flyreisen. Merk imidlertid: Hvis du må betale et endringsgebyr og/eller prisdifferanse, kan vi belaste dette i lokal valuta. Beløpet som belastes tilsvarer beløpet i EUR eller USD, basert på valutakursen.

Sammenlign KLMs reiseklasser

Reiser du interkontinentalt og er usikker på hvilken reiseklasse du vil bestille? For å hjelpe deg med å velge, har vi sammenlignet egenskapene til Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.