Bagasjegrense for innsjekket bagasje

Reiser du med innsjekket bagasje? Finn ut hvor mange bagasjekolli du totalt har lov til å sjekke inn på flyet, inkludert maksimal vekt og størrelse.

Bagasjegrense for Economy Class

Antall innsjekkede bagasjekolli du kan ta med når du reiser på Economy Class, avhenger av flere ting, for eksempel reisemål og billettype. Dessuten kan du alltid kjøpe ekstra bagasje, under eller etter bestillingen din. Vi tilbyr alltid følgende bagasjegrense, per billettype.

  • Light-billett: Ingen innsjekket bagasje inkludert.
  • Standard- eller Flex-billetter: 1 kolli med innsjekket bagasje, opptil 158 cm (lengde + bredde + høyde) inkludert håndtak og hjul, og med en maksimal vekt på 23 kg.

På noen ruter kan du ta med 1 ekstra innsjekket bagasje, i tillegg til den ordinære bagasjegrensen. Sørg for å beregne nøyaktig antall for ruten din.

Bagasjegrense for Business Class

Når du flyr Business Class kan du alltid ta med 2 kolli innsjekket bagasje. Hver av kolliene kan være opptil 158 cm (lengde + bredde + høyde) inkludert håndtak og hjul, med en maksimal vekt på 32 kg.

Bagasjegrense for barn

Antallet innsjekkede bagasjekolli som du kan ta med for barna dine, avhenger av om de har sitt eget sete eller ikke.

  • Har du bestilt et sete til barnet ditt? Du kan ta med deg det antallet innsjekket bagasje som er inkludert i billettypen du valgte.
  • Reiser spedbarnet på fanget ditt? I så fall er ikke innsjekket bagasje inkludert i billetten.

Allerede bestilt en flyvning?

Vi anbefaler deg på det sterkeste å sjekke reisedetaljene dine, for å se hvor mye innsjekket bagasje du har lov til å ta med. Bekymret for at det kanskje ikke er nok? Du trenger ikke å bekymre deg, det er alltid mulighet for å få kjøpt ekstra bagasje.