Bagasjegrense for innsjekket bagasje

Reiser du med innsjekket bagasje? Finn ut hvor mange bagasjekolli du totalt har lov til å sjekke inn på flyet, inkludert maksimal vekt og størrelse.

Bagasjegrense og priser for ruten din

Sjekk den nøyaktige bagasjegrensen og ekstra bagasjeavgifter for din spesifikke rute og reiseklasse.

Bagasjegrense for Economy Class

Antall innsjekkede bagasjekolli du kan ta med når du reiser på Economy Class, avhenger av flere ting, for eksempel reisemål og billettype. Dessuten kan du alltid kjøpe ekstra bagasje, under eller etter bestillingen din. Vi tilbyr alltid følgende bagasjegrense, per billettype.

  • Light-billett: Ingen innsjekket bagasje inkludert.
  • Standard- eller Flex-billetter: 1 kolli med innsjekket bagasje, opptil 158 cm (lengde + bredde + høyde) inkludert håndtak og hjul, og med en maksimal vekt på 23 kg.

På noen ruter kan du ta med 1 ekstra innsjekket bagasje, i tillegg til den ordinære bagasjegrensen. Sørg for å beregne nøyaktig antall for ruten din.

Bagasjegrense for Premium Comfort Class

Når du flyr Premium Comfort Class på en Standard- eller Flex-billett, kan du ta med to innsjekket bagasjekolli. Hvert kolli kan være opptil 158 cm (lengde + bredde + høyde) inkludert håndtak og hjul, med en maksimal vekt på 23 kg. Når du flyr på en Light-billett i vår Premium Comfort Class, er innsjekket bagasje ikke inkludert.

Bagasjegrense for Business Class

Når du flyr på Standard- eller Flex-billett på Business Class, kan du ta med to artikler innsjekket bagasje. Hvert kolliene kan være opptil 158 cm (lengde + bredde + høyde) inkludert håndtak og hjul, med en maksvekt på 32 kg. Når du flyr med en Light-billett på Business Class, er 1 innsjekket bagasjekolli inkludert med en maksvekt på 32 kg.

Bagasjegrense for barn

Antallet innsjekkede bagasjekolli som du kan ta med til barna dine, avhenger av billettypen deres og om de har sitt eget sete eller ikke.

  • Har du bestilt et sete til barnet ditt? Du kan ta med deg det antallet innsjekket bagasje som er inkludert i billettypen du valgte.
  • Reiser spedbarnet på fanget ditt? Hvis du har bestilt en billetttype som inkluderer innsjekket bagasje, kan du ta med ett kolli på 10 kg til barnet ditt.

Allerede bestilt en flyvning?

Vi anbefaler deg på det sterkeste å sjekke reisedetaljene dine, for å se hvor mye innsjekket bagasje du har lov til å ta med. Bekymret for at det kanskje ikke er nok? Du trenger ikke å bekymre deg, det er alltid mulighet for å få kjøpt ekstra bagasje.

Uregelmessig størrelse eller pakket bagasje

Merk at vi dessverre ikke kan ta imot bagasjen din hvis pakkingen eller formen kan medføre skader eller blokkere systemet for bagasjehåndtering. Dette inkluderer bagasje pakket med plastfolie for mat eller kuleformet bagasje. Profesjonell forsegling er tillatt hvis det ikke resulterer i uhåndterlig bagasje.

Vanlige spørsmål