KLM Crown-lounger på Schiphol

Våre KLM Crown-lounger på Amsterdam Airport Schiphol er det perfekte stedet å slappe av eller få god arbeidsro, borte fra alt stress og støy. Les hvordan du får tilgang til disse loungene.

Om våre Crown-lounger

Våre KLM Crown-lounger på Amsterdam Airport Schiphol har en behagelig atmosfære og er det perfekte stedet å slappe av på i fred og ro. Avhengig av reisemålet ditt, kan du besøke én av våre to Crown-lounger på Schiphol.

Priser og retningslinjer for tilgang

Sørg for at du besøker loungen samme dag som du reiser med KLM eller flyr internasjonalt med SkyTeam. Avhengig av reiseklassen din og Flying Blue-medlemskapsnivået, kan det hende du må betale et gebyr for å få tilgang til Crown-lounge.

Gratis tilgang

Reiser du med Business Class? Da er adgang til Crown-lounge inkludert i Standard- og Flex-billetten din.

Flying Blue Platinum- og Gold-medlemmer og SkyTeam Elite Plus-passasjerer har også adgang til Crown-lounge. Dessuten kan de invitere med seg én person gratis. Flying Blue Ultimate-medlemmer er velkomne i Crown Lounges med opptil åtte i sitt reisefølge.

Tilgang mot et gebyr

Alle passasjerer kan få tilgang til våre Crown-lounger mot et gebyr. Du finner gjeldende inngangsgebyr i Min Reise eller ved inngangen til loungen.

Flying Blue Silver-medlemmer får 25 % rabatt på tilgang til loungene. Vær oppmerksom på at rabatten kun er gyldig dersom du bestiller på forhånd.

Er du Flying Blue Platinum- eller Gold-medlem, og vil ta med mer enn én gjest? Det kan du gjøre og få 25 % rabatt. Vennligst legg merke til at vi ønsker maksimum 9 passasjerer fra hver bestilling velkommen til våre lounger. Dette gjelder også gruppebestillinger.

Kjøp av Crown-lounge-tilgang

I de fleste tilfeller kan du kjøpe lounge-tilgang direkte når du bestiller billetten din, gjennom Min Reise eller under innsjekking. Merk at dette avhenger av tilgjengelighet. Når du bestiller tilgang på nettet, får du 10 EUR i rabatt!

Du kan også bestille tilgang til Crown-lounge ved inngangen. Ved inngangen er det ikke mulig å betale med kontanter, så du må ha Miles eller kredittkort tilgjengelig.