Fra NOK 1 314*
KLMs reiseguide

Barcelona

Spain
20°C Okt

Metropol på Spanias kyst

Sol, sjø og kultur kombinert i én by? Bestill en flyvning til Barcelona, og bli inspirert av FC Barcelonas magi, de fineste eksklusive motebutikker og de mest velsmakende tapas på hvert hjørne. Gaudís Sagrada Familia, Parc Güell, Casa Mila og Barcelonas mange museer vil fryde sansene dine. Du vil også oppdage at søvn er valgfritt, takket være byens pulserende natteliv.

Alle gode ting går opp i en høyere enhet i Barcelona

Catalonias hovedstad har noe for enhver smak. Nyt det pulserende nattelivet, særlig omkring Las Ramblas og bydelen Barceloneta. Len deg tilbake, slapp av og nyt førsteklasses cava og tapas i en av de mange restaurantene. Tilbring en dag på stranden eller få en omvisning på det ikoniske Camp Nou-stadionet. Barcelona er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Spania. Forvent å bli overrasket: Bestill en flyvning til Barcelona nå!

Byen for moteslaver og shopoholikere

Med sine mer enn 5 kilometer med handlegater er Barcelona det ultimate stedet å gå shop-amok. Små eksklusive motebutikker, bruktbutikker, store kjeder og toppmerker: Alle har funnet sin plass i Barcelona, noe som gjør dette til en av Europas shoppinghovedsteder. Kom og sjekk det ut selv!

Flyvninger til Barcelona og en unik storbytur

Finne en billig flyvning til Barcelona? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Spania før du vet ordet av det.

Elsket for

Beach
Nature
Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance

Beste tiden å dra

Okt solfylt 20°C
16%
Nov solfylt 15°C
13%
Des solfylt 12°C
6%
Jan solfylt 11°C
10%
Feb solfylt 11°C
11%
Mar solfylt 13°C
13%
Apr solfylt 16°C
20%
Mai solfylt 19°C
10%
Jun solfylt 24°C
10%
Jul solfylt 27°C
6%
Aug solfylt 27°C
10%
Sep solfylt 24°C
13%

Spesielt utvalgt for deg