Fra NOK 1 487*
KLMs reiseguide

Lisbon

Portugal
23°C Sep

Smak på Portugals nytelser

Vil du kombinere en bytur med strandferie? Bestill flybilletter til Lisboa og besøk denne levende byen under den portugisiske sol. Opplev nattelivet i Bairro Alto og spis pastéis i byens mest berømte kafé, Café A Brasileira. Gå raskt fra den nedre bydelen til den øvre bydelen med Elevador do Carmo. Torre de Belém (Belém-tårnet) har en betagende utsikt over byen og det funklende havet. Sett nok? Strender som strekker seg flere kilometer er rett rundt hjørnet.

Oppdag alle de forskjellige sidene av byen

Det bankende hjertet til Lisboa er Baixa-distriktet. Her finner du en blanding av designerbutikker, internasjonale kjeder og tradisjonelt håndverk. Byens vakreste plass er Rua Augusta, hvor du kan ta en pause for å drikke en leskedrikk og suge inn atmosfæren. Veldig annerledes men like livlig er Parque das Nações, hjemmet for futuristisk arkitektur, museer, restauranter og et toppmoderne akvarium. En annen populær attraksjon er landsbyen Fátima, et pilgrimssted rett utenfor byen. Lisboa er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Portugal. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Lisboa nå!

Explore the city on tram 28

Du kan ikke overse dem; de gule trikkene på linje 28. En tur på en av disse gamle "Electrico"-trikkene er en opplevelse i seg selv. Gå om bord og bli transporteres langs Lisboas smale gater. Reisen byr på vakker utsikt over byens eldre distrikter som Alfama og Graça. På kvelden er det obligatorisk met et besøk på en typisk portugusisk fado-restaurant. Oppdag kulinariske lekkerbiskener samtidig som du lar deg underholde av lidenskapelige folkesanger: en uforglemmelig opplevelse!

Flybilletter til Lisboa for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Lisboa? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Portugal før du vet ordet av det.

Elsket for

Beach
Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance
Shopping

Beste tiden å dra

Sep solfylt 23°C
7%
Okt solfylt 20°C
13%
Nov solfylt 16°C
20%
Des hvite skyer 13°C
16%
Jan hvite skyer 12°C
16%
Feb solfylt 13°C
14%
Mar solfylt 14°C
19%
Apr solfylt 16°C
17%
Mai solfylt 19°C
10%
Jun solfylt 21°C
3%
Jul solfylt 23°C
0%
Aug solfylt 24°C
0%

Spesielt utvalgt for deg