Fra NOK 1 272*
KLMs reiseguide

Nice

France
20°C Sep

Sjarmerende by ved azurblå hav

Føler du for en strandferie med et hint av glamour? Bestill flybilletter til Nice og gå langs Promenade des Anglais, dekorert med palmetrær eller ta en dukkert i Middelhavet. Dette er den franske riviera på sitt beste. Kunst- og kulturelskere kan besøke Matisse-museet eller den imponerende russiske katedralen. Som middag kan du tilbringe kvelden på en av de mange sjarmerende restaurantene, og nyt fransk mat. Selvfølgelig med noen nydelige viner!

Fortreffelig champagne og unike butikker

I tillegg til det azurblå havet og vaiende palmer, kan Nice takke de koselige gatene i det gamle bysenteret for sin sjarmerende atmosfære. Oppdag billedskjønne vinbutikker, hyggelige kroer og unike suvenirbutikker, eller gå til mer moderne butikker i fotgjengerområdet Rue de France. Trenger du en pause? I Hotel Negresco kan du hvile øynene på den utsøkte kunstutstillingen mens du nipper på et glass fortreffelig champagne. Med sitt rosa tak er hotellet et landemerke i Nice og betraktes som et av de beste hotellene i verden. Nice er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Frankrike. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Nice nå!

Funklende vann og lavendelmarkeder

Tårnende over Nice finner du Château de Nice. Gå opp slottsbakken eller ta Petit Train for fenomenal utsikt over funklende Baie des Anges og selve byen. Vi anbefaler også å utforske de typiske provençalske markedene i og rundt byen. De tilbyr en rekke lokale produkter blant de nydelige duftene av lavendel, oliven og såpe.

Flybilletter til Nice for en unik storbytur

Leter du etter en billig billett til Nice? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Frankrike før du vet ordet av det.

Elsket for

Beach
Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance
Shopping

Beste tiden å dra

Sep solfylt 20°C
13%
Okt solfylt 16°C
16%
Nov solfylt 12°C
20%
Des solfylt 9°C
13%
Jan solfylt 8°C
16%
Feb solfylt 8°C
21%
Mar solfylt 11°C
16%
Apr solfylt 14°C
20%
Mai solfylt 17°C
19%
Jun solfylt 21°C
20%
Jul solfylt 24°C
19%
Aug solfylt 24°C
10%