Fra NOK 1 290*
KLMs reiseguide

Warsaw

Poland
11°C Okt

Oppdag historiske Warszawa

Ønsker du en annen type byferie? Bestill flybilletter til Warszawa og besøk Rynek Starego Miasta og de fargerike herskapshusene. Gå gjennom de atmosfæriske gatene i Praga-distriktet eller gå langs den kongelige ruten gjennom den elegante gaten Krakowskie Przedmieście. Slapp deretter av langs de mange trærne, sjøene og brede avenyene til Łazienki-parken.

Hvor gammelt og nytt møtes

Selv om de gamle gatene og historisk utseende bygningene kan tyde på noe annet, ble Warszawa nesten helt bygd om etter andre verdenskrig. Sørg for at du tar en tur i Wilanów-palasset, et kongelig tilfluktssted som en gang var det eneste palasset som sto igjen etter krigen. Den vakre Johanneskatedralen (Archikatedra św. Jana) er definitivt verdt et besøk. Musikkelskere bør dra på Chopin-museet, som er til minne om et av Warszawas mest berømte innbygger. Warszawa er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i Polen. Forvent å bli overrasket: Bestill en flybillett til Warszawa nå!

Fra antikk til moderne fasiliteter

Warszawa er en moderne, livlig metropol full av livlige kafeer og koselige restauranter. Kulturelskere får også stilt sine behov her. Sjekk Śródmieście-distriktet, det kulturelle hjertet i Warszawa. Eller besøk det imponerende kultur- og vitenskapspalasset. Dette er Polens høyeste bygning og huser mange kinoer, museer og teatre. Eller hvis du vil komme deg unna byen et øyeblikk, drar du til Kampinos nasjonalpark, et perfekt sted for å hvile og slappe av, og stedet for 30 meter høye sanddyner – de høyeste i Europa.

Flybilletter til Warszawa for en unik bytur

Leter du etter en billig billett til Warszawa? Med KLM, begynner ferien i det øyeblikket du går om bord. Reisen din vil fly av sted, med din egen underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en velsmakende middag og drikke. Legg til våre mange nyttige ekstratjenester (noen er tilgjengelige mot en tilleggsavgift), og du vil være i Polen før du vet ordet av det.

Elsket for

Culinary
Citytrip
Shopping
Arts & Culture
Nightlife

Beste tiden å dra

Okt hvite skyer 11°C
16%
Nov for det meste skyet 6°C
17%
Des for det meste skyet 1°C
23%
Jan snøstormer -1°C
19%
Feb snøstormer 0°C
18%
Mar for det meste skyet 5°C
19%
Apr hvite skyer 11°C
17%
Mai hvite skyer 16°C
26%
Jun hvite skyer 21°C
20%
Jul hvite skyer 23°C
19%
Aug solfylt 23°C
16%
Sep hvite skyer 17°C
17%