Fra NOK 1 788*
KLMs reiseguide

Copenhagen

Denmark
11°C Okt

Den perfekte blandingen av design og historie

Oppdag byen med den lille havfrue. Bestill din flybillett til København, og se hvordan gammelt og nytt går hånd i hånd. Sett tennene i mat fra det danske kjøkken, besøk designerbutikker og utforsk århundrer gamle slott. Det er mye å se i tilbakelente København. Alt ligger så nært at du lett kan sykle til det hyggelige og fargerike Nyhavn-området, få deg et nytt antrekk på Strøget (Europas lengste handlegate) eller bare ha det moro i Tivoli.

København - en verden full av skatter

Sentrum av byen er full av designerbutikker, og storslagne monumentale bygninger ligger bare et steinkast unna. Rosenborg Slott var en gang den kongelige residensen, og er hjem til noen av Danmarks største kulturskatter. Ikke glem å besøke slottets kjeller, hvor du finner de danske kronjuvelene. En annen perle er Amalienborg, som nå er vinterslottet til den danske kongefamilien. Alt dette gjør København til det perfekte reisemål for en storbytur, og som starten på en lengre ferie i Danmark. Forvent å bli overrasket: bestill en flybillett til København nå!

En by for enhver smak

Ny nordisk mat (det nordeuropeiske svaret på slowfood) er på vei opp. Høydepunktet i denne byen er Noma, nummer 1 på listen over ‘Verdens 50 beste restauranter’ de 3 siste årene. Hvis Noma er fullbooket, er det massevis av andre steder du kan nyte det danske kjøkken. Fra tradisjonelle smørrebrød til røykt ål; i København finner du alt.

Flybilletter til København for en unik byferie

Finne en billig flybillett til København? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Tiden vil fly av sted, med vår underholdningstilbud på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks, smakfulle middager og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Danmark før du vet ordet av det.

Elsket for

Nature
Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance
Shopping

Beste tiden å dra

Okt for det meste skyet 11°C
19%
Nov for det meste skyet 7°C
27%
Des for det meste skyet 4°C
26%
Jan for det meste skyet 2°C
23%
Feb snøbyger 2°C
21%
Mar for det meste skyet 4°C
19%
Apr hvite skyer 8°C
13%
Mai hvite skyer 13°C
19%
Jun hvite skyer 17°C
13%
Jul hvite skyer 19°C
13%
Aug hvite skyer 19°C
19%
Sep hvite skyer 16°C
10%

Spesielt utvalgt for deg