Vilkår for ekstra bagasje

Kjøper du ekstra innsjekket bagasje? Sørg for å lese vilkårene.

1. Ta med ekstra bagasje

1.1 Når du bestiller en flyvning, ved innsjekking via nettet, og via Min Reise, gir KLM deg mulighet til å ta med ekstra deler av bagasjen som er over bagasjegrensen mot et ekstra gebyr, på bakgrunn av vilkårene for billetten din.

1.2. Vennligst merk at det ved avgang fra enkelte flyplasser ikke er mulig å arrangere for ekstra bagasje på KLM.com. I dette tilfellet, vennligst gå til skranken på flyplassen for å arrangere for ekstra bagasje.

1.3 Forhåndsbetalt ekstra bagasje vil ikke bli nevnt på billetten din. Du vil motta en egen bekreftelse, eller du kan sjekke din bagasjegrense via Min reise.

Les mer om innsjekket bagasje

2. Vilkår for forhåndsbetalt ekstra bagasje

2.1 Den forhåndsbetalte ekstra bagasjen kan bare brukes i forbindelse med billetten du bestilte bagasjen for. Forhåndsbetalt ekstra bagasje er personlig, og ikke overførbar til andre. 2.2 Forhåndsbetalt ekstra bagasje er gyldig for én enveisreise (utreise eller retur) til mellomlandingsstedet eller det endelige reisemålet, og utelukkende for flyvninger som betjenes av KLM. 2.3 KLMs generelle transportvilkår er en integrert del av disse vilkårene. 2.4 Du må forsikre deg om at all informasjonen du gir når du reserverer og kjøper den forhåndsbetalte ekstra bagasjen, er fullstendig.

Les mer om spesialbagasje

3. Refusjon

3.1 Du har rett til å få tilbakebetalt kostnadene for den forhåndsbetalte ekstra bagasjen hvis:

(I) KLM har ikke mulighet til å betjene flyvningen din, eller (II) Bagasjen du har kjøpt ekstra bagasje for, er gått tapt og ikke blir funnet innen rimelig tid.

3.2 Du har ikke rett til refusjon dersom du bestemmer deg for å avbestille flyvningen din eller ta med mindre bagasje enn du har rett til på grunnlag av forhåndsbetalt ekstra bagasje. Hvis du tar med mer bagasje enn du til sammen har betalt for, inkludert forhåndsbetalt ekstra bagasje, betaler du vanlig overvekt for de ekstra kiloene.

3.3 Hvis vilkårene til billetten du har kjøpt, åpner for gratis endring av billetten, gjelder den forhåndsbetalte ekstra bagasjen også sammen med den endrede billetten.

3.4 Anmodninger om refusjon må skje via vårt nettsted.

Les mer om kompensasjon og refusjon