Begrensede gjenstander i innsjekket bagasje

Spesifikke regler gjelder for hva du kan og ikke kan ta med i den innsjekkede bagasjen din. Sørg for å sjekke begrensningene når du pakker bagasjen din.

Elektroniske enheter og litiumbatterier

Det er kun tillatt å ta med 15 elektroniske enheter med et litiumbatteri på opptil 100 Wh i den innsjekkede bagasjen din. Disse enhetene må være fullstendig slått av. Hvis du vil ta med en enhet med et litiumbatteri på opptil 160 Wh, må du be om tillatelse. Enheter med batterier større enn 160 Wh er aldri tillatt. Ekstra litiumbatterier og nødladere kan bare bæres i håndbagasjen din.

Sørg for at pakke enhetene korrekt for at beskytte dem mot skader. Pakkede enheter skal ikke være skadet, defekte eller tilbakekallet.

Elektroniske sigaretter

Det er aldri tillatt å ta med en elektronisk sigarett i den innsjekkede bagasjen din.

Smart bagasje

Du kan ta med deg en smartbag utstyrt med et litiumbatteri annet enn knappcellebatterier hvis du fjerner dette batteriet. Kan du ikke ta ut batteriet? Da er det ikke tillatt å ta med bagen, verken om bord eller i lasterommet.

Skytevåpen

Du kan ta med skytevåpen og ammunisjon for skyte- og jaktformål i innsjekket bagasje. For å gjøre en transportreservasjon må du ha de nødvendige tillatelsene og lisensene.

Les mer om å ta med skytevåpen

Forbudte gjenstander

Du kan ikke ta med følgende gjenstander i den innsjekkede bagasjen:

Trenger du hjelp?

Selv om vi har inkludert det meste av informasjonen om begrensede eller forbudte gjenstander, kan forskjellige lokale regler kan gjelde. Sørg alltid for at du sjekker reglene til den lokale flyplassen og flyselskapet

Er gjenstanden din ikke nevnt på denne siden eller har du noen spørsmål om den innsjekkede bagasjen din? Vennligst kontakt reisebyrået ditt eller KLMs kundekontaktsenter.