Fra NOK 7 750*
KLMs reiseguide

Denpasar-Bali

Indonesia
28°C Okt

Spektakulære Bali har en velkomst for alle

Lyst til slappe av på en idyllisk strand? Bestill flyvninger til Denpasar og oppdag Balis grønne rismarker, imponerende templer og små fiskerlandsbyer. Besøk surferlandsbyen Kuta, Gitgit-vannfallene eller den elegante byen Seminyak, med dens fine hoteller og ferieanlegg. Det finnes utrolige mange muligheter for å slappe av, shoppe og spise middag. Og uansett hvor du går, vil lokalbefolkningen ønske deg velkommen med åpne armer. Bali gir deg en smak av himmelen på jorden.

Nyt spennende natur

Forvent å bli overrasket av hvor vakker Balis natur er. Bestig Batur-fjellet eller den hellige vulkanen Gunung Agung, med fantastisk utsikt fra 3100 meter. Risterrassene (sawahs) er et annet praktfullt høydepunkt. Og Balis storslagne korallrev tiltrekker dykkere fra hele verden. Bali er uten tvil det ideelle reisemålet for en ferie, og det perfekte utgangspunktet for en lengre utforskning av Indonesia. Ikke utsett det: Bestill en flyvning til Denpasar nå!

Balis praktfulle templer

Hovedreligionen på Bali er hinduisme, og øyen har mange usedvanlig vakre templer. Sjekk ut magisk Pura Tanah Lot, som ligger på en klippe i havet utenfor vestkysten. Eller besøk Pura Besakih, uten tvil det største og viktigste tempelet på Bali, og en fryd for øyet.

Flyvninger til Denpasar for en unik ferie

Finne en billig flyvning til Denpasar? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du på Bali før du vet ordet av det.

Elsket for

Beach
Nature
Culinary
Family Fun
Romance
Arts & Culture

Beste tiden å dra

Okt solfylt 28°C
10%
Nov solfylt 28°C
27%
Des hvite skyer 28°C
35%
Jan lette regnbyger 28°C
42%
Feb lette regnbyger 28°C
36%
Mar solfylt 28°C
29%
Apr solfylt 28°C
30%
Mai hvite skyer 28°C
19%
Jun hvite skyer 27°C
13%
Jul hvite skyer 26°C
3%
Aug hvite skyer 26°C
3%
Sep hvite skyer 27°C
3%

Spesielt utvalgt for deg