Oppgraderingsalternativer

Ønsker du å oppleve ekstraservice, privatliv og komfort? Få det meste ut av reisen din – unn deg selv en oppgradering til Premium Comfort Class eller Business Class. Vi forklarer, hvordan du arrangerer det.

Sammenlign KLMs reiseklasser

Reiser du interkontinentalt og er usikker på hvilken reiseklasse du vil bestille? For å hjelpe deg med å velge, har vi sammenlignet egenskapene til Economy Class, Premium Comfort Class og Business Class.

Hvordan du oppgraderer

Ønsker du å nyte et høyere nivå av komfort? Du kan oppgradere til Premium Comfort Class eller Business Class mens du sjekk inn online.

Du kan også ordne en oppgradering til Premium Comfort Class eller Business Class på de selvbetjente automatene på flyplassen, selv etter at du har sjekket inn.

Oppgraderinger i siste øyeblikk

Under eller etter innsjekking kan du få et tilbud i siste øyeblikk om å oppgradere. Vær oppmerksom på at oppgraderinger i siste øyeblikk kun er mulig for en bestemt flygning, ikke for hele bestillingen.

Måltid for spesialtilpasset kosthold

Har du bestilt et måltid som er spesialtilpasset din medisinske diett, matallergi eller religion? Merk at vi, når du oppgraderer til Business Class, dessverre ikke kan servere ditt måltid for spesialtilpasset kosthold.