Lounger verden rundt

Vil du besøke en flyplasslounge og lurer på hva du kan forvente? Sjekk ut alle loungene og deres fasiliteter i den verdensomspennende lounge-søkemotoren, og sørg for å lese retningslinjene for tilgang.

Om loungene

Du er velkommen til å besøke én av de mange flyplassloungene før avgang eller under transfer. Fasilitetene inkluderer oftest WiFi, gratis drinker og snacks i tillegg til dusjer.

Vi deler de fleste lounger med Air France, Delta Air Lines eller andre SkyTeam-partnere. Finn ut mer om SkyTeams lounger på verdensplan og hvordan du kan få adgang til dem via SkyTeams nettsted.

Priser og retningslinjer for tilgang

Få med deg et besøk i loungen samme dag som du reiser med KLM eller flyr internasjonalt med SkyTeam. Avhengig av reiseklassen din, billettbetingelser og nivå av Flying Blue-medlemskap, kan det hende du må betale en avgift for å få tilgang til loungene. Kan du ta med en gjest takket være ditt Flying Blue-medlemsnivå? Vær oppmerksom på at de fleste lounger tillater at 1 gjest følger deg, og at tilgang for gjester er avhengig av tilgjengelighet.

Gratis tilgang

Reiser du med Business Class? Å besøke lounger er inkludert med Business Standard og Business Flex-billetter.

Flying Blue Platinum- og Gold-medlemmer og SkyTeam Elite Plus-passasjerer har også tilgang til lounger. De får ta med én gjest gratis.

Tilgang mot pris

Du får tilgang til de fleste lounger verden rundt mot en pris på mellom 20 EUR og 65 EUR (basert på tilgjengelighet), som du betaler ved inngangen. Sørg for at du kan betale med Miles eller kredittkort, da det ikke er mulig å betale med kontanter.

Det er dessverre ikke mulig å kjøpe adgang til SkyTeam-loungene i Istanbul, Dubai og Sydney.