Fra NOK 6 692*
KLMs reiseguide

Cape Town

South Africa
16°C Sep

Pittoreske Cape Town vekker fantasien

Oppdag denne fantastiske byen ved foten av Table Mountain. Bestill din flybillett til Cape Town og lei en bil til å dra på turer til fjellene, de praktfulle naturparkene og pittoreske vingårdene i nærheten. Ikke glem å besøke den vakre kystlinjen med strender som Camps Bay. For shopping og kultur, dra til Victoria & Albert Waterfront. Du vil oppdage at ‘moderbyen’ har en spennende historie, og forvent å bli berørt av steder som Slave Lodge og Robben Island.

Garantert spektakulære omgivelser

Du kan ikke unngå å få øye på Table Mountain, den mest iøynefallende naturperlen, rett utenfor byen. Det ikoniske landemerket har en spektakulær utsikt over Kapp det gode håp. Reis til en naturpark og opplev et safarieventyr med ville dyr, og hvis du er heldig får du se de "fem store". Eller nipp til vin på de berømte vingårdene i Stellenbosch og Franschhoek. Er du ikke i humør til en aktiv ferie? Byen har også massevis av strender for sol og bad. Alt dette gjør Cape Town til det perfekte reisemål for en storbytur, og som starten på en lengre ferie i Sør-Afrika. Ikke utsett det: bestill en flybillett til Cape Town nå!

Imponerende historie

Cape Town var forsyningshavn for nederlandske fartøyer på vei østover under Hollands gullalder. Minner om disse tidene kan fremdeles finnes i dag, og det samme kan ekkoer av slaveri og apartheid. Robben Island, hvor Mandela satt fengslet, har blitt en stor turistattraksjon, mens den mindre kjente Slave Lodge også er vel verdt et besøk.

Flybilletter til Cape Town for en unik ferie

Finne en billig flybillett til Cape Town? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Tiden vil fly av sted, med vår underholdningstilbud på interkontinentale flyvninger: gratis filmer, spill og musikk. Nyt vårt utvalg av snacks, smakfulle middager og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i Sør-Afrika før du vet ordet av det.

Elsket for

Beach
Nature
Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance

Beste tiden å dra

Sep solfylt 16°C
17%
Okt solfylt 19°C
10%
Nov solfylt 20°C
10%
Des solfylt 22°C
6%
Jan solfylt 24°C
3%
Feb solfylt 24°C
4%
Mar solfylt 22°C
6%
Apr solfylt 20°C
10%
Mai solfylt 17°C
16%
Jun solfylt 15°C
23%
Jul solfylt 15°C
16%
Aug solfylt 15°C
19%

Spesielt utvalgt for deg