Billetter for studenter

Med en studentbillett får du ekstra fordeler og maksimal fleksibilitet når du reiser til universitetet ditt i utlandet eller når du drar på ferie.

Bestilling av billett

Når du starter en flybestilling, må du velge «Student» som passasjertype. På denne måten vil vi automatisk vise deg studentprisen når du fortsetter å bestille en interkontinental flyreise.

Fleksibilitet

Få maksimal fleksibilitet! Du kan uten spesiell grunn utsette turen eller be om en refusjon hvis du ikke lenger ønsker å reise. Vær oppmerksom på at et avbestillingsgebyr på 250 EUR gjelder og at kampanjepriser er ekskludert fra disse refusjonsbetingelsene. Vil du endre flyvningen din? Du må betale et endringsgebyr på EUR 200 samt det eventuelle mellomlegget for billettprisen.

Mer bagasje

Ta med mer innsjekket bagasje! I tillegg til bagasjegrensen for den laveste billettprisen for standardbilletter, kan du sjekke inn ett ekstra kolli på 23 kg.

Forbereder reisen din

Sørg for å ta med passet ditt og studentbevisene dine (for eksempel studentvisum, akseptbrev fra skolen eller student-ID). Disse dokumentene blir sjekket på flyplassen, under innsjekkingen eller ombordstigningen, og må derfor være på engelsk.

Vilkår

Vær oppmerksom på følgende vilkår når du bestiller en billett med studentpris:

  • Du må være mellom 18 og 29 år.
  • Du må være en heltidsstudent på en utdanningsinstitusjon.
  • Billetter med studentpriser er kun tilgjengelige på Economy Class.
  • Billetter med studentpriser gjelder kun for reiser på minst 21 dager.
  • Billetter med studentpriser er kanskje ikke tilgjengelig på alle flyvninger og til alle reisemål.