Betalingsmåter

Uansett hvilken betalingsmåte du velger, kan du være sikker på at betalingen din alltid er trygg! Sjekk alle tilgjengelige betalingsmåter for kjøp av flyvningen og de ekstra alternativene dine.

Tilgjengelige betalingsmåter

Vi tilbyr ulike betalingsmåter, avhengig av landet ditt og tidspunktet for bestillingen din. Avhengig av betalingsmåten du velger, kan du i noen land bli belastet et gebyr.

Om Worldline ePayments og Adyen

Bruker du nettbank, betaling via E-Wallets eller bankoverføringer? Du betaler via partnerne våre Worldline ePayments eller Adyen. De behandler nettbetalinger og betalingsopplysninger på våre vegne. Vi benytter nettjenester fra verdensomspennende Worldline ePayments- og Adyen-nettverkene for å sikre at betaling skjer så trygt og effektivt som mulig.

Betalingsinformasjonen din sendes trygt til Worldline ePayments eller Adyen. De vil kun bli brukt til å behandle transaksjonen; de vil aldri bli avslørt eller videreformidlet til tredjeparter, eller brukt til reklameformål. Vi sender deg billetten din på e-post så snart vi har mottatt en bekreftelse på at hele beløpet er betalt.

Vanlige spørsmål