Transfer

Har du transfer til et annet fly? Slik får du en fortsatt problemfri reise. Ingen bekymringer: det meste blir tatt hånd om av oss.

Boardingkort

I de fleste tilfeller vil du motta boardingkortet ditt for tilkoblingsflyet allerede når du sjekker inn for den første flyvningen din. Dette betyr at du ikke trenger å sjekke inn igjen for din neste flyvning. Hvis du ikke har mottatt den, kan du gå til transferskranken eller automaten til flyselskapet du flyr med for å hente det.

Transfer av bagasje

For de fleste mellomlandinger trenger du ikke hente den innsjekkede bagasjen. Flyplasspersonalet sørger for at den blir sendt videre med neste fly, slik at du kan hente den ved det endelige reisemålet ditt.

Hvis du har en mellomlanding i USA eller Kina, må du sannsynligvis hente bagasjen din for så å sjekke den inn på nytt. Dette er på grunn av lokale forskrifter. Du blir varslet om dette når du sjekker inn bagasjen din. Du må også hente bagasje og sjekke den inn på nytt om du bestilte en separat billett med et flyselskap som ikke er en SkyTeam-partner.

Transfertider

Når du bestiller reisen blir det tatt hensyn til transfertiden, slik at du rekker tilkoblingsflyet. Det kan imidlertid være en god ide å vurdere rådene nedenfor.

Amsterdam Airport Schiphol

Minimum påkrevd transfertid på Amsterdam Lufthavn Schiphol er vanligvis rundt 50 minutter. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du reiser til et land utenfor Schengen, må du gjennom ytterligere sikkerhetskontroller, som igjen kan kreve mer tid.

Flyplasser utenfor Nederland

Vil du vite mer om en bestemt flyplass? Da anbefaler vi deg om å sjekke flyplassens nettsted. Informasjon om din neste flyvning vil også bli vist på skjermene på flyplassen der du har transfer, så hold utkikk etter dem.

Mistet flyvning

Mistet du din neste flyvning på grunn av forsinkelse eller andre uforutsette omstendigheter? Ikke tenk på det, du vil automatisk bli ombooket til neste tilgjengelige flyvning. Du vil motta et varsel med ny informasjon om flyvningen din. Hvis enheten din ikke er tilkoblet internett, kan du få tak i flyinformasjonen og skrive ut boardingkortet ditt i en selvbetjent automat eller i transferskranken. Du trenger ikke hente bagasjen din; vi merker den på nytt og sørger for at den blir overført til den nye flyvningen.

Vanlige spørsmål