Fra NOK 3 210*
KLMs reiseguide

Dubai

United Arab Emirates
32°C Okt

Dubai, superlativenes by

Ser du etter en oase i ørkenen? Bestill en flyvning til Dubai og oppdag fenomenale hoteller, strandhoteller, souker og butikker. Det har ikke blitt spart på noe, verken penger eller anstrengelser i oppbyggingen av Dubai som verdens luksushovedstad. Arkitekturen er respektinngytende. Burj Khalifa, verdens høyeste bygning, vil slå beina vekk under deg — og det samme vil alt det andre du kommer til å se gjøre og kjøpe i Dubai.

Situasjonen voksen

Ingenting er umulig, har vært holdningen i Dubai etter hvert som alt bygges større og enda flottere. Restaurant med utsikt? Sjekk ut 122. etasje i Burj Khalifa. Svømme i en spektakulær vannpark? Dykk ned i Aquaventures Shark Lagoon-basseng. Og det er så varmt at du kan slappe av på en perlehvit sandstrand året rundt. Dubai er det ideelle reisemålet for en storbytur, og det perfekte utgangspunktet for en lengre ferie i De forente arabiske emirater. Forvent å bli overrasket: Bestill en flyvning til Dubai nå!

Shopping er en opplevelse i Dubai

Gull, perler og diamanter finnes i overflod i Gull-souken. Men pass på – det er lett å gå seg vill i denne labyrinten av trange gater. Shopping utenfor gamlebyen foregår i de utrolige kjøpesentrene, som er bygget for å underholde. Nyt den innendørs skibakken i Mall of The Emirates eller nyt synet av et av verdens største akvarier i Dubai Mall. Du forstår hva det går i: shopping i Dubai er alltid en spesiell opplevelse.

Flyvninger til Dubai for en unik ferie

Finne en billig flyvning til Dubai? Med KLM begynner ferien din med det samme du er ombord i flyet. Reisen din vil fly av sted, med underholdningspakke på interkontinentale flyvninger: Gratis filmer, spill eller musikk. Nyt vårt utvalg av snacks eller en smakfull middag og drikkevarer. Legg til våre tallrike ekstratjenester (noen tilgjengelig mot ekstra betaling) så er du i FAE før du vet ordet av det.

Elsket for

Beach
Shopping
Water Sports
Wellness
Sol

Beste tiden å dra

Okt solfylt 32°C
0%
Nov solfylt 28°C
0%
Des solfylt 24°C
0%
Jan solfylt 22°C
3%
Feb solfylt 23°C
4%
Mar solfylt 26°C
3%
Apr solfylt 29°C
0%
Mai solfylt 33°C
0%
Jun solfylt 36°C
0%
Jul solfylt 37°C
0%
Aug solfylt 37°C
0%
Sep solfylt 35°C
0%

Spesielt utvalgt for deg