Sikre billettprisen din

Ta deg tid før du bestemmer deg! Med tjenesten vår, Tid til å tenke, kan du ta en betinget forhåndsreservasjon på din valgte flybillett.

Tid til å tenke

Når du bestiller på nettet, kan du ta en betinget forhåndsreservasjon på den valgte flyreisen i maksimalt 3 dager. Du vil se den eksakte varigheten av Tid til å tenke-perioden når du foretar en betinget forhåndsreservasjon. Det avhenger av bestillingstidspunktet, reisemålet og billettprisbetingelsene for den valgte flyreisen. Vær oppmerksom på at gebyret du betaler for denne forhåndsreservasjon ikke kan refunderes.

Slik fungerer det

I løpet av Tid til å tenke-perioden vil ditt foretrukne sete på flyvningen være reservert for deg, til en fast pris og faste billettprisvilkår. Før en betinget forhåndsreservasjon utløper, vil du motta en påminnelse via den e-postadressen du oppga. For å bekrefte bestillingen trykker du ganske enkelt på koblingen i e-posten og betaler for billetten din på nettet. Hvis Tid til å tenke-perioden utløper vil reservasjonen automatisk bli kansellert.

Kostnader

Du betaler et bestemt gebyr per billett for en betinget forhåndsreservasjon. Gebyret avhenger av antall dager frem til flyets avgang og av destinasjonen du reiser til. En betinget forhåndsreservasjon er strengt personlig og kan derfor ikke overføres. Den kan heller ikke refunderes, selv om du bestemmer deg for å ikke bestille billetten.