Business Travel Services

Administrer og bestill alle forretningsreisene til bedriften din direkte online med våre gratis Business Travel Services.

Om Business Travel Services

Vil du bestille og administrere forretningsreiser online og spare på reiseutgifter? Du trenger ikke å lete lenger. Bruk våre gratis Business Travel Services til å bestille og administrere bedriftens forretningsreiser direkte online. Vår tjeneste er tilgjengelig for selskaper med en kommersiell avtale gjennom Air France KLM eller bluebiz-medlemmer.

For bluebiz-medlemmer

Er du en bluebiz-kontaktperson? Du kan bestille og administrere ditt selskaps flyreiser via vår nettside og app. Visste du at du har mange fordeler hvis du logger på med din online bluebiz-konto?

  • Firmaet ditt tjener automatisk blue credits når vi legger til bluebiz-nummeret ditt i bestillingen.
  • Bedriftsfordeler som billetttidsbegrensning: bestill nå, betal senere.
  • Du kan bruke selskapets blue credits.
  • Tilgang til en omfattende oversikt over din bedrifts kontoutskrifter og bestillinger.
  • Du kan invitere kolleger til å bruke Business Travel Services.

Som bluebiz-kontaktperson kan du bruke Business Travel Services gratis. Hvis du ikke har en online bluebiz-konto, må du aktivere den først.

Inviter kolleger til å bruke Business Travel Services

Hvis du er en bluebiz-kontaktperson og din bedrift allerede bruker våre Business Travel Services, kan du gi tilgang til din bedrifts reiseadministrator og andre kolleger. Når de har tilgang, kan de bestille og administrere sine egne forretningsreiser.

For bedriftskunder

Business Travel Services lar bedriftsreisende nyte bedriftsfordeler og arrangere billetter med bedriftspriser via KLMs nettside og app.

Som tildelt reiseadministrator kan du få tilgang til et dedikert KLM-nettsted for spesifikke tjenester for reiseadministrasjon, som for eksempel en omfattende oversikt over bedriftens bestillinger. Du kan også gi tilgang til bedriftsreisende slik at de kan bestille og administrere sine egne forretningsreiser via vår nettside og app.

Kontakt din dedikerte KLM-kontoansvarlig for mer informasjon om Business Travel Services.