Ombordstigningstid

Sørg for at du er ved gaten i god tid. Sjekk skjermene på flyplassen eller KLM-appen jevnlig for oppdaterte ombordstigningstider.

COVID-19

Please note it takes longer to get to the gate, due to required COVID-19 checks.

Ombordstigning

Ombordstigningen begynner 60 til 25 minutter før avgang. Vi anbefaler deg å sjekke skjermene på flyplassen eller KLM-appen jevnlig for å få den siste statusen. Du kan også finne den planlagte ombordstigningstiden på boardingkortet ditt.

Prioritert ombordstigning

Før ombordstigningen offisielt starter, inviterer vi først familier med babyer opp til 2 år og passasjerer med begrenset mobilitet til å komme til gaten. Etter at de har fått hjelp starter den vanlige ombordstigningen.

Sone-ombordstigning

På de fleste flyvninger har vi sone-ombordstigning. Sjekk boardingkortet ditt for å se hvilken sone du har blitt tildelt. Dette avhenger av reiseklassen og medlemsstatusen din. Vi starter alltid med Business Class-passasjerene, etterfulgt av de som har SkyPriority.

Reiser du fra USA?

Når du reiser fra USA, kan du gå om bord ved å bruke ansiktsgjenkjenning. Denne biometriske kontrollen tilbys på et visst antall flyplasser. Dette håndteres av United States Customs and Border Protection (CBP).

Biometrisk kontroll

Når du går om bord, kan du bruke den såkalte biometri-køen hvis du er mellom 14 og 79 år på ankomstdagen. Bildet ditt blir tatt av CBP og sammenlignet av systemet med et bilde fra passet ditt, reisedokumenter eller et som er tatt ved ankomst. Dette betyr at du ikke trenger å skanne noen reisedokumenter, selv om du fortsatt må ta dem med for å være sikker.

Vi har ikke tilgang til de biometriske detaljene som brukes under ombordstigning. Vi ser bare om du er «godkjent for å gå om bord».

For mer informasjon om personvernet ditt, vennligst besøk CBP-nettstedet