Vilkår for Fleksibilitet

Sørg for å sjekke vilkårene når du legger til Fleksibilitet i bestillingen din.

Fleksibilitet

1.1 For Light- og Standard-billetter som kan endres, tilbyr KLM muligheten til å kjøpe Fleksibilitet. Denne valgfrie tjenesten blir tilbudt kun når du bestiller online på KLM.com.

1.2 Fleksibilitet er kun tilgjengelig på flyvninger i Europa, og bare på billetter kjøpt via KLM.com 10 dager, eller mer, før avgang.

1.3 Fleksibilitet gir deg friheten til å kunne endre reisedatoer, reisetider og/eller reisemålet ditt (i Europa) opp til 3 ganger. Endring av utreisestedet ditt er ikke mulig.

1.4 Hvis du har bestilt en open jaw-billett (flyr til en by og tilbake fra en annen) eller hvis du har endret returbilletten til en open jaw-billett, kan Fleksibilitet bare brukes hvis distansen mellom de to byene, som ikke er dekket av billetten, er kortere enn avstanden til både din utgående flyvning og din returflyvning.

1.5 Muligheten for Fleksibilitet gjelder frem til 48 timer før avgang for den aktuelle flyvningen. Innen 48 timer før avgang gjelder de opprinnelige billettbetingelsene.

1.6 Når du endrer til samme billettype, trenger du ikke å betale differansen i billettprisen. Ved endring til en billettype med høyere pris må du betale differansen i billettpris. Ved endring til en billettype med lavere pris vil differansen i billettpris ikke bli refundert. En endring av reisedatoer, reisetider og/eller reisemål kan føre til endrede avgifter og ekstragebyr.

1.7 Etter at en billett, som man har kjøpt Fleksibilitet for endres, vil vilkårene for den opprinnelige billetten bli gjeldende igjen.

Refusjon

2.1 Fleksibilitet kan bli refundert hvis en refusjon blir etterspurt innen 24 timer etter kjøp av Fleksibilitet, eller hvis KLM kansellerte flyvningen din. Hvis flyvningen kanselleres eller bookes om, vil KLMs befordringsvilkår gjelde. Les de generelle befordringsvilkårene til KLM