Reise som overvektig passasjer

Sjekk hvor stor plass det er mellom armlenene, hva du bør vite om belteforlengere, og når du skal bestille et sete nummer to.

Plass mellom armlenene

Alle våre passasjerer skal ha en komfortabel reise. For å sikre dette, må du kunne bevege armlenene på setet ditt opp og ned. Ulike flytyper har ulik avstand mellom armlenene.

Setebelteforlengere

Lengden på setebeltene på KLM-flyvninger er mellom 107 cm og 155 cm på Economy Class, og mellom 124 cm og 148 cm på Business Class. Hvis du trenger en setebelteforlenger, kan du be vår besetning om bord om å gi deg en. Disse legger til 86 cm til setebeltelengden. På grunn av sikkerheten kan du ikke bruke din egen setebelteforlenger.

Bestille et ekstra sete

Hvis setet ditt er for lite, kan du bestille et ekstra sete på flyvninger som betjenes av KLM og få 25 % rabatt. Sørg for å gjøre dette på forhånd ved å kontakte oss.

Merk at du ikke får med ekstra bagasje ved å bestille et ekstra sete, og du må sjekke inn på flyplassen. Om det er et annet sete tilgjengelig på samme reiseklasse på avgangstidspunktet, kan du be om refusjon av kostnadene for ditt ekstra sete.

Vær oppmerksom på at du kanskje ikke får fly hvis du ikke har bestilt et ekstra sete og det ikke er ledige plasser på samme reiseklasse.

Velge seter

Du vil få tildelt et bestemt par seter. Dessverre kan du ikke se eller endre disse setene på nett.